Ingrediente:
- 200 g paste scurte
- 1 conservă ton
- 1 conservă porumb
- 2 castraveţi muraţi
- 1 bol de maioneză
Preparare: Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe pachet, se clătesc cu apă rece şi se lasă la scurs. Castraveţii muraţi se taie cubuleţe, tonul şi porumbul se scurg de ulei, respectiv de sucul din conservă. Toate acestea se amestecă, apoi se adaugă maioneza. Eu am folosit maioneza făcută în casă din două gălbenuşuri fierte şi unul crud. Este incomparabil mai bună decât cea cumpărată, iar salata va avea un gust mult mai bun. Adăugaţi sare doar dacă vi se pare necesar.
Seems to be yummy… O să încerc mâine reţeta 😀
Sa’mi spui cum a iesit 😀
Au ieşit foarte bune chiar dacă am folosit maioneza din comerţ. Dar dacă vreodată o să mă plictisesc o să încerc şi eu să fac maioneza de casă. Întrebare, ouăle fierte trebuie să fie moi sau tari?
Ma bucur ca ti’a placut 😀 Ouale fierte trebuie sa fie tari, iar daca pui ulei putin cate putin nu se taie si sigur o sa fie cea mai buna maioneza. pup
Ma ajuta foarte mult.Cand ne mai dai retete
Cat de curand posibil.. avand in vedere ca ma asteapta si licenta anul asta, nu o sa fiu chiar in fiecare zi in bucatarie
ok sunt cu ochii pe sait.
In aceasta seara m-am delectat cu o portie de salata de paste cu ton…au iesit super bune incat nu reuseam sa ma opresc din mancat…:)) astept urmatoarele propuneri:*….iammyyyyy:P
bravo este foarte delicioasa supa de mazare .
Multumesc, matusica. Promit sa revin cu noi retete. Pupici