Bucataria lui Dodo

  • Despre mine
  • Meniuri
    • Pentru masa de Paște
  • Sugestii

Brânză topită

Posted on 17 September, 2010 by Dodo
Ingrediente:
  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g unt
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • sare
Preparare: Se amestecă brânza cu bicarbonatul şi se lasă sa stea 2 ore la temperatura camerei. După acest timp, punem vasul cu brânza pe baie de aburi, adăugăm untul şi sare după gust si amestecăm din când în când până se topeşte. Pregătim un vas în care vom pune brânza topită, îl clătim cu apă rece şi răsturnăm compoziţia de mai sus. Lăsăm la răcit apoi păstrăm la frigider.

Noi am servit-o pe pâine prăjită, alături de nişte roşii proaspete culese din grădină.

Posted in Aperitive şi salate | Tags: branza | 4 Comments
« Hamburger
Cartofi ţărăneşti »

4 thoughts on “Brânză topită”

  1. Bogdan says:
    17 September, 2010 at 5:26 pm

    Deja ma gandesc cum ar arata branzica asta pe o pizza.. 😀

    Reply
  2. vio says:
    1 November, 2010 at 8:20 pm

    vreau si eu branza topita. dar reteta de cascaval nu ne dai?

    Reply
  3. Bucataria lui Dodo says:
    1 November, 2010 at 8:28 pm

    Va dau, va dau, doar sa il fac intai :)

    Reply
  4. Gabriela says:
    17 March, 2012 at 5:11 pm

    Am executat-o,un deliciu!Multumesc pt reteta!
    La final inainte sa o iau de pe foc am pus si 3 linguri se smantana :)
    E super si pentru copii.

    Reply

Leave a comment Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cautare

Aboneaza-te

Ultimele retete

  • Tartă cu mousse de ciocolată
  • Chifle fără drojdie
  • Supă cremă de cartofi
  • Turtiţe de cartofi cu rozmarin
  • Beef wellington
  • Aperitiv cu somon şi brânză de capră
  • Pui italian
  • Chec cu lămâie şi mac
  • Macrou afumat
  • Mini plăcinţele cu hribi

Categorii retete

  • ►Aluaturi dulci (28)
  • ▼Aperitive şi salate (36)
    • "Zbor în vânt"
    • Aperitiv cu somon şi brânză de capră
    • Brânză topită
    • Brioşe cu şuncă şi mazăre
    • Bruschete cu roşii
    • Caşcaval de casă
    • Chipsuri picante
    • Ciupercuţa curioasă
    • Conservă de peşte
    • Creier pane
    • Cremă de brânză cu verdeaţă
    • Drob de miel - rețeta mamei
    • Macrou afumat
    • Mini-spirale cu spanac
    • Mini-tarte cu legume
    • Omletă cu spanac
    • Ouă de prepeliţă cu sos
    • Ouă umplute
    • Pateuri cu brânză
    • Pizza rece
    • Răcituri de peşte
    • Ruladă cu pate
    • Salată cu gorgonzola
    • Salată cu piept de pui
    • Salată cu tortellini
    • Salată de cartofi cu crenvuşti
    • Salată de icre
    • Salată de paste cu ton
    • Salată de scrumbie
    • Salată de ton
    • Salată în straturi
    • Salată orientală cu ridichi
    • Saleuri din foietaj
    • Sărăţele
    • Sweet corn fritters (turtiţe de porumb)
    • Tarte cu pere şi gorgonzola
  • ►Ceva dulce (22)
  • ►Fursecuri (16)
  • ►Mâncăruri de bază (61)
  • ►Mâncăruri de post (12)
  • ►Paste şi pizza (21)
  • ►Prăjituri (41)
  • ►Supe şi ciorbe (12)
  • ►Torturi şi tarte (31)

Cuvinte cheie

televizor telina timp redus tirolez tocanita ton tort tort alb negru tort capsuni tort ciocolata tort cu banane tort cu frisca tort cu fructe de padure tort cu nuca tort cu visine tort delicios tortellini tort fructe tort mississippi trandafiri trunchi de copac turte turtite din cartofi turtite porumb ulei de masline ulei masline umpluta unt usturoi vanilie varza varza chinezeasca vas de lut verdeata vin vin alb vin spumant visine vita whiskey zahar zahar ars zahar brun zahar pudra zmeura

CyberChimps WordPress Themes

© Bucataria lui Dodo 2014