Ingrediente:
- 1 piept de curcan
- 3 ouă
- lapte
- făină
- susan
- condimente pentru pui
- sare
Preparare: Spălăm pieptul şi îl porţionăm după preferinţă, felii mai mici sau mai mari. Batem puţin carnea cu ciocanul pentru a o frăgezi, apoi pregătim un aluat de clătite. Amestecăm cele trei ouă cu lapte şi făină, alternativ, ca la compoziţia pentru clătite, doar că de această dată trebuie să rezulte un aluat mai gros. Adăugăm sare după gust şi o linguriţă de condimente pentru pui. Pregătim o tigaie în care punem uleiul la încins. Fiecare şniţel îl dăm prin aluatul pregătit mai sus, iar apoi prin susan şi îl punem la prăjit pe ambele părţi. Scoatem şniţelele pe şerveţele absorbante pentru a elimina excesul de ulei.
Ce ce aparat ai facut pozele?
cu un Canon PowerShot A460