Ingrediente:
- 400 g tagliatelle
- 200 g kaizer
- 200 g cârnaciori
- 500 g ciuperci
- 1 ardei roşu
- 4-5 căţei usturoi
- 4 linguri bulion
- condimente (boia, piper, oregano, sare)
Preparare: Într-un vas punem apa la fiert pentru paste, în care adăugăm puţină sare. Când începe să clocotească dăm drumul la paste şi le fierbem conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le clătim cu apă rece şi se scurgem.
Kaizerul tăiat fideluţe şi cârnăciorii rondele se pun la prăjit într-o tigaie fără ulei.
După ce devin puţin aurii adăugăm cubuleţele de ardei şi ciupercile pe care le tăiem în opt. Acoperim tigaia cu un capac pentru a fierbe ciupercuţele şi ardeii.
Între timp preparăm sosul. Într-un bol amestecăm bulionul cu puţină apă, condimentele şi usturoiul mărunţit. După ce au fiert legumele adăugăm sosul peste ele şi lăsăm să scadă câteva minute la foc mic. Amestecăm totul cu tagliatellele şi servim.
Iarasi am gasit ceva cu ciuperci 😉
Super reteta !!