Ingrediente:
- 2 ouă
- făină
- lapte
- ulei
- sare
- 8 felii de caşcaval
- 16 felii de şuncă presată
- 1 ardei roşu
Preparare: Facem un aluat pentru clătite din cele 2 ouă, făină, lapte, puţin ulei şi un praf de sare. Nu am menţionat cantităţile pentru că depinde de voi cât de groasă vreţi să fie compoziţia. Punem o tigaie la încins cu foarte puţin ulei şi începem să coacem clătitele. Având în vedere că am pus ulei în compoziţie, nu va fi nevoie să ungem tigaia după fiecare clătită. Mie mi-au ieşit 15 clătite din compoziţia de mai sus.
Acum că am terminat de copt clătitele, pregătim ingredientele cu care le vom umple. Ardeiul îl spălăm, îl curăţăm bine de seminţe şi îl tăiem fâşii subţiri. Eu nu am găsit şuncă presată aşa că am înlocuit-o cu muşchi file şi pot să zic că au ieşit la fel de bune. Tăiem muşchiul felii subţiri şi feliile de caşcaval le tăiem în două. Pe fiecare clătită punem 2 felii de muşchi, 2 jumătăţi de felie de caşcaval şi câteva fâşii de ardei.
Ingenioasa reteta 😉 nu ma gandisem niciodata la o astfel de intrebuintare a clatitelor… trebuie incercat 😀
Mulţumesc, să ştii că sunt într-adevăr foarte bune…
Bun, bun..mi-e dor de tine, bucatarioara mea 😀
N-are cum sa nu fie buna…
Pe cât de simple, pe atât de bune… trebuie sa le laud puţin
Stiu ce am sa mananc maine 😀
e super bun! am mancat dar e mai buna fara ardei. incercati si voi! 😉
Intr-adevar sunt foarte bune clatitele, mai ales cu muuuult cascaval… 😀
merita incercate
sunt fff,bune eu mai pun si un sos de smanta cu marar peste el cand le scot din cuptor
peste ele 😛
foarte bune si aspectoase.
Eu am mancat la cineva dar cu ardei copt. O minunatie!!!!!
O idee foarte buna sa folosim si ardei copt. Merita incercate si asa!