Ingrediente aluat:
- 250 g făină
- 200 g unt
- 3 gălbenuşuri
- 3 linguri apă
Ingrediente bezea:
- 3 albuşuri
- 200 g zahăr pudră
Ingrediente cremă:
- 25 g cacao
- 2 linguri apă
- 2 linguri zahăr
- 100 g unt
Preparare: Se face un aluat din ingredientele de mai sus, se împarte în patru. Se întinde fiecare bucăţică în foaie subţire, apoi se taie cu un pahar mic. Se pun rondelele de aluat într-o tavă cu hârtie de copt. Se bat albuşurile cu zahărul pudră până se obţine o bezea, apoi cu o linguriţă punem puţină bezea pe fiecare cerc de aluat.
Punem tava la cuptor până se rumeneşte puţin albuşul.
Pentru cremă, se fierbe apa cu zahărul şi cacao, se adaugă untul şi se amestecă până devine o cremă.
Se ung rondelele cu cremă şi se lipesc câte două, apoi se dau pe margine prin nucă măcinată. După preferinţă, se pot uni cu bezeaua în interior sau în exterior.
Am o singura intrebare… Ti-au mai ramas? Ca la cat de bine arata nu cred sa fi rezistat prea mult!
Normal ca au ramas. Le-am pregatit pentru Craciun si toti am rezistat tentatiei 😀
vad numai comentarii de la baeti oare in ziua de azi gatesc mai mult ei?
oare fetele numai se gatesc?
Gatesc si fetele, doar ca ele nu au nimic de comentat
Eh, baietii sunt mai perfectionisti… Incercam sa facem in asa fel incat sa iasa totul bine din prima… Iar ajutor principal in acest caz: DODO
asa da baiti daca stiam de timpurile asta ma casatorem mai tarziu