Ingrediente:
- 1 pachet margarină
- 350 g făină
- 150 g zahăr pudră
- un praf de sare
- gem de caise
Preparare: Margarina se taie cubulețe și se amestecă cu făina, zahărul pudră și sarea. Deși la început iese un aluat foarte sfărâmicios, în cele din urmă va deveni compact. Trebuie să aveți mai multă răbdare cu el. Pudrăm bine masa cu făină şi întindem aluatul în foaie subţire. Decupăm cu paharul cerculeţe şi le punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le dăm la cuptor până devin uşor aurii.
După ce se răcesc, le umplem cu gem şi le lipim două câte două. Facem o glazură din 50 g margarină, 2 linguri de apă, 3 linguri cacao, 4 linguri zahăr şi dăm fursecurile pe margine prin glazură, apoi le tăvălim în nucă de cocos sau nucă măcinată. E de preferat să le facem cu 2 zile înainte să le servim pentru că în timp devin mai moi.
Ce bine arata… Ai spune ca sunt cumparate
Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI !