Ingrediente:
- 10 clătite
- 500 g ciuperci
- 200 g ficat de pui
- 1 ceapă mare
- 1/2 ardei roşu
- 20 fâşii de caşcaval
- 1 lingură de făină
- unt
Preparare: Ceapa tocată mărunt se căleşte în puţin ulei, după care se adaugă ficăţeii de pui tăiaţi cubuleţe. Lăsăm puţin să se prăjească şi punem ciupercile tocate. Condimentăm cu sare şi piper şi lăsăm pe foc până scade tot sucul lăsat de ciuperci. După ce se răceşte, adăugăm ardeiul roşu tăiat cubuleţe, făina şi amestecăm bine. Împărţim ciupercile în 10 părţi egale, apoi punem pe fiecare clătită câte o parte din compoziţia de ciuperci, 2 fâşii de caşcaval şi le rulăm. Într-un vas yena uns cu puţin unt punem clătitele pregătite anterior, peste ele punem câteva bucăţele de unt şi le dăm la cuptor pentru 20-30 de minute, cât să fim siguri că s-a topit caşcavalul din interior.
Noi le-am servit alături de o porţie maaare de vitamine (o salată pe cât de simplă pe atât de delicioasă).