Ingrediente:
- 500 g smântână
- 4 gălbenuşuri
- 3 linguri amidon
- 200 g zahăr
- stafide
- coajă de portocală rasă
- un praf de sare
Reţeta de aluat o găsiţi la pasca cu fructe.
Preparare: În castron se pune făină de porumb, aşezăm un tifon peste care punem smântâna şi o lăsăm la scurs câteva ore. Smântâna scursă se amestecă cu gălbenuşurile, zahărul, coaja de portocală, sarea şi amidonul. Peste aluatul din tavă punem o mână de stafide, adăugăm amestecul de smântână şi o ungem cu ou bătut.
Dăm pasca la copt pentru 50 de minute. Puteţi încerca pasca cu o scobitoare, dacă iese curată înseamnă că s-a copt.
Si o sectiune…
salut! dar nimic nou, se cunoaste ca e de invatat! dar nu mai papam?
Saru’mana… dupa licenta o sa fie retete noi, acum papam ce trimite mama pachet de acasa.