Ingrediente blat:
- 5 albuşuri
- 2 gălbenuşuri
- 5 linguri zahăr
- 5 linguri făină
Ingrediente umplutură:
- 400 g brânză
- 3 linguri smântână
- 3 linguri amidon
- 5 linguri zahăr
- 3 gălbenuşuri
- coajă de portocală
- esenţă de vanilie
Preparare: Pentru blatul de pandişpan batem spumă albuşurile, adăugăm zahărul şi batem din nou până se topeşte. Încorporăm gălbenuşurile şi făina şi transferăm amestecul într-o formă de tort tapetată cu hârtie de copt. Introducem blatul în cuptor pentru 5 minute, timp în care amestecăm ingredientele pentru crema de brânză cu mixerul, pentru a obţine un amestec mai fin. Scoatem blatul după cele 5 minute şi punem crema de brânză deasupra. Introducem din nou tava în cuptor şi coacem totul până se desprinde de pe scobitoare, atunci când facem proba. Lăsăm pandişpanul la răcit şi ornăm cu rondele de portocală.
Tare-mi place cum arata.O seara buna.
Multumesc. O seara buna si dvs.
de mult nu am mai papat un pandispan cu branzica
… stiu ca e tare bun !!!
Asa e, e foarte bun mai ales cu portocale. Si se face foarte repede 😀