Ingrediente:
- 500 g brânză de vaci
- 100 g unt
- 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
- sare
Preparare: Se amestecă brânza cu bicarbonatul şi se lasă sa stea 2 ore la temperatura camerei. După acest timp, punem vasul cu brânza pe baie de aburi, adăugăm untul şi sare după gust si amestecăm din când în când până se topeşte. Pregătim un vas în care vom pune brânza topită, îl clătim cu apă rece şi răsturnăm compoziţia de mai sus. Lăsăm la răcit apoi păstrăm la frigider.
Noi am servit-o pe pâine prăjită, alături de nişte roşii proaspete culese din grădină.
Deja ma gandesc cum ar arata branzica asta pe o pizza.. 😀
vreau si eu branza topita. dar reteta de cascaval nu ne dai?
Va dau, va dau, doar sa il fac intai
Am executat-o,un deliciu!Multumesc pt reteta!
La final inainte sa o iau de pe foc am pus si 3 linguri se smantana
E super si pentru copii.