Ingrediente:
- 350 g mazăre
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 ardei
- 4 linguri ulei
- tăiţei
- sare
- delikat
Preparare: Tăiem ceapa mărunt şi o punem la călit în ulei alături de morcovul tăiat rondele. Adăugăm şi mazărea proaspătă sau congelată, călim puţin, apoi adăugăm aproximativ 2 litri de apă. Când începe să fiarbă punem şi ardeiul tăiat cubuleţe, sare şi delikat după gust. De preferat e sa folosim ardei roşu, strict pentru cromatică, gustul fiind acelaşi indiferent de culoare Când legumele sunt fierte, proces ce durează aproximativ 20-30 de minute, punem tăiţeii şi mai lăsăm 4-5 minute să fiarbă. Cantitatea de tăiţei variază de la o persoană la alta, după preferinţă. Eu am folosit cam o mână de tăiţei la 2 litri de apă. Presărăm puţină verdeaţă şi servim!
esti tare tine-o tot asa
ok
o sa incerc si eu e prea laudata de cei care au mancat
Spor la treaba! Astept sa imi spui cum a iesit 😀
Am facut in acest post de doua ori si cei care au servit di ea au crezut ca e cu carne.Foarte gustoasa!