Ingrediente:
- 4-5 cartofi
- 300 g crenvuşti
- 3 cepe verzi
- gogoşari în oţet (după gust)
- maioneză
Preparare: Cartofii îi spălăm bine şi îi punem la fiert cu tot cu coajă. Într-un alt vas punem puţină apă la fiert. Înţepăm crenvuştii cu furculiţa şi îi punem în apa care fierbe. Nu îi lăsăm mai mult de 2-3 minute, pentru că nu vrem să se crape. După ce cartofii s-au fiert, îi curăţăm de coajă şi îi lăsăm la răcit. Între timp tăiem rondele partea verde de la ceapa, gogoşarii îi tocăm julien, iar crenvuştii feliuţe potrivit de groase. Cartofii îi tăiem în 4 şi apoi felii. Amestecăm toate ingredientele de mai sus cu maioneză de casă, potrivim de sare şi servim.
P.S. Voi reveni cu o poză mai clară data viitoare când fac salata.