Ingrediente:
- 6 pulpe de pui
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 ardei roşu
- paste scurte/tăiţei
- sare
- delikat/secretul gustului
Preparare: Spălăm şi curăţăm bine pulpele după care le punem la fiert. Curăţăm ceapa şi morcovul şi le punem întregi alături de pulpe. Avem grijă să luăm spuma ce se ridică deasupra apei. Adăugăm sare şi delikat după gust. După ce pulpele au fiert scoatem legumele, adăugăm paste scurte sau tăiţei de casă şi mai lăsăm supa pe foc timp de 3-4 minute, cât să fiarbă pastele. Când punem pastele în supă adăugăm şi ardeiul tocat cubuleţe. La final tăiem morcovul rondele şi îl adăugăm în supă, iar carnea o porţionăm după gust.
O supă delicioasă, mai ales dacă putem folosi un pui organic, crescut la ţară.
Să înţeleg că morcovul şi ardeii nu îi mai fierbem?
Ba da, se fierb.. Am precizat la inceputul retetei
Indianul: Ba nu-i bună!
Șeriful: Ba-i bună!
Dodo..care-i treaba până la urmă?
E cea mai buna, mai ales pentru ca e facuta cu dragoste
Am citit ingredintele si am vazut “1 ceapa”… dar in preparare, nu ai pomenit nimic de ea :).
Daca pun dragoste o sa iasa cam acrut supica de pui… ce ar trebui sa spun mai pun ca sa nu fie asa de acra !?
Ceapa, morcovul si ardeiul intra la categoria legume. Am spus la inceputul retetei ca se pun la fiert alaturi de carne
eu sunt de parere ca la 6 pulpe de pui e prea putin 1 morcov si un ardei rosu. as mai pune si macar un cartod, as pune inca 2 morcovi si inca 2 ardei rosii si as scoate pastele. si neaparat niste marar si patrunjel la sfarsit.
Intr-adevar sunt binevenite cat mai multe legume, insa la reteta de fata doar atat am folosit. Am sa postez si astfel de retete.