Ingrediente:
- 6 pulpe de pui
- 500 g ciuperci
- 1 ardei roşu
- sare
- piper
- boia iute/dulce
- 3 linguri ulei
Preparare: Pulpele de pui le-am pus la fiert alături de o ceapă, un morcov şi un ardei. După ce a fiert cărniţa, am pus-o într-o tigaie cu puţin ulei. Condimentăm pulpele cu sare, piper şi boia, apoi le lăsăm să se rumenească puţin pe ambele părţi. Între timp curăţăm ciupercile şi le punem întregi peste pulpe, alături de ardeiul tăiat julien.
Acoperim tigaia cu un capac şi lăsăm să fiarbă şi legumele înăbuşit. Amestecăm din când în când, iar spre sfârşit descoperim tigaia. Lăsăm pe foc până scade puţin sosul. Foarte bun..
Să vă fie de bine!
Foarte aspectuoasa mancarea. Imi plac foarte mult ciupercile pentru ca si-au pastrat forma, iar per total, combinatia pulpe si ciuperci pare sa fie una reusita. Bravo! Tine-o tot asa!
imi plac retetele tale ca nu sunt complicate , dar rapide si gustoase
Multumesc. Sper sa incerci cat mai multe dintre ele.
foarte bun