Ingrediente:
- 1 kg carne porc
- 500 g ceapă
- 1 conservă ciuperci feliate
- 1 borcan de ardei gras copt
- 500 ml smântână
- 200 ml supă
- ulei
- boia iute
- sare
- piper
Preparare: Se taie carnea cuburi, se sărează şi se piperează. Se încinge uleiul într-o tigaie adâncă şi se prăjeşte carnea la foc iute, în mai multe porţii succesive, apoi se aşează cantitatea de carne într-un vas termorezistent. Se încinge cuptorul la 200 grade. Se taie ceapa rondele, se unduieşte puţin în uleiul în care am prăjit carnea, după care se aşează peste aceasta în vasul yena. Se adaugă ciupercile şi ardeiul gras. Separat se amestecă smântâna cu supa şi boiaua de ardei şi se toarnă peste carne.
Se acoperă vasul cu folie de aluminiu şi se fierbe la cuptor pentru cca 2 ore. Se scoate apoi din cuptor, se amestecă, se potriveşte eventual de sare şi piper după gust şi se serveşte imediat.
sunt curioasa ce mai pregatesti pentru pasti!
Momentan pregatesc niste proiecte si niste partiale. Avand in vedere ca e posibil sa ajung acasa in Vinerea Mare nu o sa pot posta in timp util retetele pregatite
asteptam succes!
sunt foarte currioasa ce pregetiti in continoare!
Numai bunatati. Sper sa va placa tot..