Ingrediente:
- 250 g carne de porc
- 10 ardei copţi
- 4-5 linguri sos de roşii
- 4-5 căţei de usturoi
- sare
- piper
Preparare: Spălăm carnea de porc o tăiem cubuleţe sau fâşii, după preferinţă, şi o punem la prăjit în puţin ulei. Eu am folosit muşchiuleţ de porc, dar la fel de bine se poate înlocui cu pulpă de porc. Acoperim carnea cu un capac şi fierbem înăbuşit, amestecând din când în când. După ce carnea a fiert, adăugăm sosul de roşii, ardeii copţi, puţină apă, sare şi piper.
Lăsăm mâncărica pe foc câteva minute, iar spre final adăugăm usturoiul tocat.
Trebuie sa fie tare buna! Cu lingura aia ai mancat?
Daaa.. sa stii ca am reusit 😀
Original decorul, imi place! Initial aveam aceeasi curiozitate ca si Itirecomandamfilme :))
ce bine arata…mai ales in ultima poza…cu decor rustic cu tot… o sa imi chinui si eu talentu’ acasa…si mai sunt cateva retete misto pe care vreau sa le incerc…
Multumesc, multumesc… mult spor la bucatarit