Ingrediente:
- 400 g piept de curcan
- 1 ardei roşu
- 1 ardei verde
- 2 cepe
- sare
- piper
- boia de ardei
- rozmarin
- 3 linguri ulei
Preparare: Tăiem pieptul de curcan fâşii, condimentăm cu sare, piper, boia şi puţin rozmarin, adăugăm uleiul, amestecăm bine şi lăsăm carnea la rece pentru o oră. Curăţăm ardeiul şi ceapa, le tăiem pătrate nu foarte mari, dar nici foarte mici pentru a nu se rupe atunci când le înţepăm. Fâşiile din piept de curcan le aşezăm pe o farfurie sub formă de ineluşe. Începem să aşezăm carnea şi legumele pe beţele din bambus alternativ, nu înainte de a ţine beţele pentru frigărui în apă rece pentru a nu se arde pe grătar.
Aşezăm frigăruile pe grătarul încins şi le lăsăm până se rumenesc pe ambele părţi, întorcându-le
o singură dată pe fiecare parte.
deabia astept 1 mai !!!!! … gratare , frigarui …….
Dodo sunt la serviciu si mor de foame…………………
Vino repede cu minunatiile astea si mă salvează