Ingrediente:
- un piept de pui
- 4 ouă
- făină de grâu
- 300 g fulgi de porumb
- ulei pentru prăjit
Preparare: Pieptul de pui îl tăiem făşii subţiri, mai mici sau mai mari, după preferinţe. Batem ouăle cu sare şi piper, iar fulgii de porumb îi sfărâmăm în mână sau cu pistilul de la usturoi atât cât să fie de dimensiunea fulgilor de migdale. Punem uleiul la încins într-o tigaie. Luăm fiecare bucăţică de carne, o dăm prin făină, prin ou, prin fulgii de porumb şi o punem la prăjit pe ambele părţi până se rumeneşte.
Scoatem crocheţelele pe serveţele pentru a absoarbe uleiul în exces şi le servim atât calzi, cât şi reci. Noi le-am servit alături de o porţie mare de cartofi prăjiţi şi castraveţi muraţi.
Foarte buni…castravetii!
Stiu, stiu… Mama face cele mai bune muraturi. Fara suparare