- 10 aripioare
- 15 cepe mici
- 3 morcovi
- 15 măsline fără sâmburi
- 10 roşii mici
- 2 ardei
- condimente
Preparare: Spălăm aripioarele şi le condimentăm pe toate părţile. Eu am folosit o linguriţă de condimente pentru pui la care am adăugat o linguriţă de boia dulce, una de sare, puţin piper, o linguriţă de oregano şi puţin rozmarin măcinat. Punem puţin ulei într-un vas yena, aşezăm aripioarele peste care adăugăm cepele întregi, morcovii tăiaţi în patru, bucăţi mari de ardei (oricum se vor topi, trebuie doar să dea gust) şi măslinele. Punem o cană de apă, acoperim vasul şi dăm la cuptor.
Spre final întoarcem aripioarele pentru a se rumeni pe toate părţile, iar în ultimele 10 minute punem şi roşiile întregi.
Poftă bună!
Umm… Looks yummy!
foarte gustoase
Multumesc. Sper sa le incercati.