Ingrediente:
- 130 g unt
- 130 g lapte praf
- 130 g zahăr pudră
- 130 g nucă cocos
- alune nesărate
- nucă cocos pentru ornat
Preparare: Într-un bol amestecăm ingredientele uscate: laptele praf, zahărul pudră şi nuca de cocos. Adăugăm untul moale şi amestecăm totul obţinem o bilă omogenă. Lăsăm compoziţia de raffaello la frigider până se întăreşte puţin, apoi cu mâinile puţin ude formăm biluţe în mijlocul cărora punem o alună apoi le dăm prin nuca de cocos pe toate părţile.
În final obţinem nişte bombonele minunate…
Ce ne ajută să zburăm cu gândul la sărbătorile ce urmează…
Raffaelo nu au in ordine spre interior cocos, un strat crocant, umplutura din lapte si migdala? ;)) oricum bune si astea si prea usor de facut 😀
Raffaello care il gasesti in magazin e intr-adevar asa cum ai spus tu. Dar gospodinelor in bucataria lor le-ar fi cam greu sa il reproduca intocmai, asa ca eu ofer o varianta usoara si la fel de buna ca originalele. 😛
si in poza e andreea?
In care poza? 😀
Cred ca in poza din dreptul numelui tau :p
aaa… Uite ca la asta nu ma gandisem. Multumesc de ajutor, Razvan.
Si daca e asa… cam asta eram eu in tineretile mele :))
Pff tinereti… Auzi la ea… Te crezi babuta si nu stim noi? :))
Nu chiar, dar cred ca au trecut mai mult de 4 ani de cand e poza 😛
Am o curiozitate…de unde ai cumparat hartia in care ai pus raffaello? eu caut de mult timp, mai ales din alea mai mari pentru briose, dar nu mai gasesc. Stiu ca inainte erau prin careffour…Multumesc:D
Din Carrefour sunt cumparate, acum nici eu nu am mai vazut. Dar presupun ca se mai gasesc si in Kaufland, sau un alt super/hipermarket. Chiar am sa ma uit si in alte magazine si va anunt
Multumesc
Am intrebat azi in Carrefour Felicia Iasi… de 4 luni nu au mai primit forme pentru briose, nici ei nu stiu care e motivul
la ingrediente…e zahar vanilat..sau zahar pudra cum ai zis in preparare?:)
E zahar pudra, imi cer scuze de confuzie. Am corectat