Ingrediente:
- 2 banane
- 4 linguri zahăr
- un cubuleţ de unt
- o mână de nuci tocate
- 2 linguri apă
Preparare:
Punem cubul de unt într-o tigaie, iar după ce s-a topit punem bananele întregi la prăjit 2-3 minute.
Le intoarcem pe partea cealaltă şi le lăsăm până se rumenesc frumos.
Între timp punem zahărul într-o crăticioară şi îl lăsăm la topit. Adăugăm cele 2 linguri de apă pentru a subţia puţin sosul de caramel. Punem şi nucile tocate şi dăm deoparte.
Scoatem bananele de la prăjit şi le servim cu sos de caramel.
Ai mancat tot! Nu mi-ai lasat nimic…
O să-ţi fac şi ţie când mai vin acasă. Bun aşa?
Posibil. Cate?
O porţie, două banane…
stiu ce mananc maine la desert ! :)):)):)
bleachhhh >:P ce rele isss :))))))) am tot zis ca nu mai fac retete de pe net … au gust a bostan prajit :-&
Nu imi permit sa te contrazic pentru simplul fapt ca gusturile nu se discuta. Mie personal imi plac, la fel si persoanelor care au mancat banane prajite facute de mine. Bostanul prajit nu stiu cum e, asa ca nu pot sa imi dau cu parerea 😛
Parol ca mie mi-au placut la nebunie. Ele ie bune de mori:D
Multumesc. Si mie imi plac foarte mult 😀