Ingrediente:
- 400 g brânză de vaci
- 100 g unt moale
- 3 linguri smântână
- mărar
- pătrunjel
- sare
Preparare: Se amestecă brânza de vaci cu o furculiţă sau cu mixerul, se adaugă untul şi smântâna, iar atunci când este ca o cremă se adaugă verdeaţa tocată mărunt şi sarea. Se serveşte cu salată verde, ridichi, pâine prăjită sau ca aperitiv pe masa de Paşte lângă drob şi alte preparate tradiţionale.
Foarte bine arata, incepe sa mi se faca pofta… dar, fiind post, ma consolez cu ridichile din imagine…
foarte buna…daca vrei, poti incerca si : branza proaspata de vaci bine scoapta + ceata verde tocata fin + maioneza cat cuprinde+ sare + piper..
Crema de branza cu ceapa verde am incercat, e foarte buna. Poate reusesc sa incerc si varianta cu maioneza propusa de tine. Multumesc!
la o reteta de sarmalute in foi de varza te-ai gandit?nu ar strica sa postezi, pentru cei incepatori..eu una…abia astept ..:)
M-am gandit, doar ca niciodata nu am reusit sa fac poze la produsul final. Cu prima ocazie cand fac sarmalute, promit ca postez si reteta.