Ingrediente:
- 4 pulpe de pui dezosate
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 ceapă
- 5 linguri ulei de măsline
- 4 linguri sos de soia
- 2 linguri oţet
- 1 lingură zahăr
- 250 ml supă pui
- 1 lingură făină
- piper, boia, oregano
Preparare:
Spălăm pulpele de pui şi le punem la marinat în 3 linguri de sos de soia şi o lingură de oţet. Le punem la frigider pentru o oră. Între timp curăţăm legumele şi le tăiem după cum se poate observa în imagini.
După ce au stat pulpele la marinat le lăsăm 5 minute la scurs după care le punem la prăjit în 4 linguri de ulei de măsline, până când se rumenesc bine pe ambele părţi.
Scoatem pulpele din tigaie şi în acelaşi ulei punem la călit legumele la foc iute timp de 6 minute, după care se scot din ulei.
Într-un alt vas punem pe foc supa de pui împreună cu o lingură de sos de soia, o lingură de oţet, o lingură de zahăr, o lingură de ulei de măsline, piper, boia şi oregano. Când începe să clocotească, amestecăm o lingură de făină cu puţină apă şi turnăm peste sos, amestecând continuu. Când începe să se îngroaşe adăugăm cărniţa şi legumele şi mai lăsăm 2 minute la foc mic.
Poftă bună!
Faina prezentarea!
Da nush cum pana mea tie nu ti se arde mancarea!!
Multumesc! Dar din cate stiu eu nici tie nu ti se arde mancarea
Sigur te-a asistat vreun bucatar chinez ca prea ca la carte ti-au iesit :* Bravo
P.S. Mai vrem retete:D
Asa e, sa stii… Face mult un ajutor in bucatarie.